Bijusī Krievijas meiteņu grupa «VIA Gra» dalībniece Nadežda Granovska (Надежда Мейхер-Грановская) savā «Instagram» publicējusi fotogrāfiju, kurā redzama pusaudzes gados.

Foto uzņemts 1998. gadā, un Nadeždai tobrīd ir tikai 16 gadu.

Pie attēla dziedātāja raksta, ka attēlā redzamā meitene ir lielo pārmaiņu priekšā.

«Studēju, dejoju divos deju kolektīvos, nodarbojos ar baletu, kaut, spriežot pēc ārējām manām dotībām, par balerīnu man nav lemts kļūt,» viņa raksta.

1998г. Мейхер Надежда Александровна. 16 лет отроду))) За два года до серьёзных перемен в жизни... Учусь в г.Хмельницком, ещё в педагогическом училище ( сейчас Академия ) , танцую в двух коллективах народного танца, занимаюсь балетом( хотя судя по внешним , некоторым данным))), стать балериной уже не суждено ) . Люблю Сцену, люблю неистовой любовью и ещё не подозреваю, что скоро начнутся серьёзные проблемы со спиной ( мне прийдется бросить проф. занятия танцами). И уж тем более не ведаю, что спустя 19 лет снова займусь хореографией и снова встану на пуанты... Жизнь , не предсказуема. И если нам кажется, что мы на чём-то или на ком-то ставим "жирную точку" , не верьте себе. И не лишайте возможности получить удовольствие ещё раз . Но этот " раз" буде в другом качестве , с другим осознанием всего происходящего . И да, такой контур губ рисовали в 1998 году. Хотя и сейчас изредка можно увидеть такое зрелище))) Обнимаю Вас !!! Не сдавайтесь! To be continue....

A post shared by НАДЕЖДА МЕЙХЕР-ГРАНОВСКАЯ (@nadyameiher) on

Šis foto apliecina, ka sievietes kuplās krūtis nav skalpeļa nopelns.

Atgādinām, ka grupa paziņoja par izjukšanu 2013. gadā.

«VIA Gra» laidusi klajā piecus studijas albumus, trīs no kuriem ieņēmuši pirmās vietas Krievijas hitu tabulās. Meiteņu kontā ir arī vairāk nekā 30 videoklipi un daudz dažādu prestižu apbalvojumu.