Šis pīrāgs lieliski iederēsies gan uz ikdienas, gan uz svētku galda. Turklāt esiet gatavi, ka katrs viesis, kuru būsiet pacienājuši ar šo pīrāgu, prasīs jums recepti. Dalieties! Ieprieciniet sevi un citus!

45 min.

Forma - 22-24 cm

1 iep. tvaicētu dārzeņu maisījums Bonduelle Vapeur «Franču»

250 g kārtainās bezrauga mīklas

150 g auksti kūpināta laša

150 g krēmsiera

2 olas

2 ēd.k. krējuma

dilles

FOTO: Publicitātes foto

Cepamo formu ietauko. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

Mīklu atlaidina. Darba virsmu pārkaisa ar miltiem. Mīklu izrullē un ieklāj sagatavotā formā, ar pirkstiem piespiež pie formas malām un lieko nogriež.

FOTO: Publicitātes foto

Gatavo pildījumu. Olas uzputo, pievieno krēmsieru, krējumu un samaisa.

FOTO: Publicitātes foto

Pievieno atlaidinātus dārzeņus, sasmalcinātas dilles un vēlreiz samaisa.

FOTO: Publicitātes foto

Formā ar mīklu pārlej pildījumu. Lasi sagriež strēmelītēs un kārto pa virsu pildījumam, mazliet iespiežot to.

FOTO: Publicitātes foto

Cep cepeškrāsnī 30 minūtes.

FOTO: Publicitātes foto

Pīrāgu pilnībā atdzesē, sagriež porcijas gabalos un pasniedz.